Контент

Вареники з квасолею пісні

Порцій: 6  
Калорійність: ккал  
Час приготування: 45 хвилин

Опис

Які найпопулярніші види вареників? Усі зразу згадають вареники з вишнями, сиром, картоплею, та ще, може, з капустою. А от чи готували Ви вареники із квасолею? Спробуйте!

пісні вареники з квасолею

Це пісний рецепт вареників, оскільки тісто робиться заварне – із борошна та окропу. Довгий час це був мій улюблений рецепт тіста для вареників, аж доки я дізналася ще рецепт тіста на молоці, з якого ми робили вареники з грибами, та на кефірі. Ви можете переглянути їх за посиланнями та обрати той, що сподобається.

інгредієнти для вареників з квасолею

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 2 склянки борошна;
  • 1 склянка окропу;
  • Дрібка солі;
  • 1-1,5 столові ложки олії.

Для начинки:

  • Варена квасоля.

Інструкція:

Спочатку відваримо квасолю, бо вариться воно досить довго. Аби пришвидшити процес, можна заздалегідь замочити квасолю у воді (на ніч). Або візьміть консервовану квасолю з бляшанки.

Для тіста просіюємо борошно, додаємо сіль та тонкою цівкою вливаємо окріп, перемішуючи ложкою. Коли тісто можна буде місити руками (воно стане не гаряче, а тепле), додаємо трошки олії та гарно вимішуємо – хвилин 5, бо що краще вимісити таке тісто, то еластичнішим воно буде, не рватиметься та будедобре розвалковуватись. Готове тісто накриваємо рушником, аби не завітрювалося та залишалося теплим, бо із заварнім тістом легше працювати, доки воно щойно приготоване.

формуємо вареники з квасолею

Є два способи ліпити вареники – швидкий та художній. Якщо хочете швидко, то розкачайте тісто у великий прямокутник (якнайтонше), наріжте квадратами, накладіть начинку та згинайте кожного квадратика трикутником і заліплюйте. Якщо ж хочете красиві вареники, то формуйте ковбаски завтовшки з сосиску, ріжте на шматочки та з кожного розкачуйте кружальце. Тоді накладайте посередині квасолю та гарно заліплюйте, а щоб вареники не розкрились під час варки, можна ще другий раз заліпити косичкою. Викладаємо вареники на дощечку, притрушену борошном. В каструлі кип’ятимо воду із додаванням солі (1 столову ложку на пару літрів). Як закипить, опускаємо туди вареники по одному та варимо 5-7 хвилин: доки спливуть та ще 2 хвилинки.

пісні вареники

Готові вареники з квасолею виловлюємо шумовкою та складаємо до миски. Заправити можна цибулею, обсмаженою на олії.

вареники з квасолею
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

(5 голосів, в середньому: 3.4 з 5)

Рекомендуємо прочитати:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додайте світлину страви, jpg

Підвал

Лічильник відвідувачів